Handelsbetingelser

My Poster Moments

Adresse:
Holbergsgade 7
1057 København K.

Telefonnummer:
+45 2222 1175

E-mailadresse:
hello@mypostermoment.com

LEVERING OG FORSENDELSE

Når du har gennemført en bestilling på mypostermoments.com, vil du altid modtage en kvittering på e-mail. Inden din plakat trykkes vil du igen modtage en e-mail med plakaten til godkendelse. Da plakaterne er tegnet unikt og skal godkendes endeligt af kunden inden den trykkes kan leveringstiden på din plakat kan variere. Vi bestræber os på at du modtager din plakat senest 3 uger efter din bestilling.

Plakaterne sendes med Shipmondo

Hvis adresseoplysningerne på ordren ikke er korrekte, påtager My Poster Moment sig ikke ansvar for forsendelsen eller evt. bortkomst af denne.
For at Shipmondo kan levere korrekt, skal modtagers navn stå på postkassen som hører til den angivne adresse, og det er afsenders ansvar at kontrollere dette. My Poster Moment påtager sig ikke ansvar for forsinkelse fra Shipmondo’s side.

SOCIALE MEDIER

Vi forstår at det er jeres personlige og særlige øjeblikke vi illustrere og bruger derfor aldrig jeres fotografi på sociale medier uden aftale.
At vise det vi tegninger, processer og færdige plakater frem, er afgørende for vores eksistens.
Vi viser derfor i udgangspunktet stolt alle tegninger og plakater frem på eksempelvis Instagram/Facebook og vil herigennem gerne fortælle om vores arbejde. Vi bliver derfor også rigtig glade, hvis i vil hjælpe os i vores arbejde ved at vise din plakat på Instagram eller fortælle om os til din søde nabo.

Det er derfor vigtigt at du gør os opmærksom på hvis plakaten er en overraskelse og derfor skal hemmeligholdes til den er givet eller at den ikke må optræde på sociale medier af en anden grund. Dette skal ske senest ved plakatens godkendelse.

BETALING

My Poster Moment modtager betaling med Dankort, Visa, Mastercard og Mobilepay. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er inkl. moms.
My Poster Moment bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

GAVEKORT

Gavekort er gyldig i 1 år fra bestillingsdato – Med hvert gavekort følger en unik kode, som skal bruges ved bestilling. Gavekortet kan ikke ombyttes til kontanter. Eventuelt restbeløb af gavekort udbetales ikke, men kan bruges på andre bestillinger på mypostermoment.com. [Evt et link direkte til gavekort her]

FORTRYDELSESRET

Der er ikke fortrydelsesret på portrætplakater, da det er et specialfremstillet og personligt produkt. Hvis du er i tvivl om dit foto, så send det til hello@mypostermoment.com, så kan du få vores vejledning.

REKLAMATION

Er din plakat eller din billedramme blevet beskadiget under transport så send en e-mail til hello@mypostermoment.com inden 14 dage.

FORTROLIGHEDSPOLITIK

Forretningen forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Forretningen vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredjepart, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Forretningen vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.

My Poster Moment
Cvr: 39776898