/Plakatbarn

Tranevej 1 st
2400 København NV
Danmark

Telefonnummer: 42532363
E-mailadresse: kontakt@plakatbarn.dk

LEVERING OG FORSENDELSE

Når du har gennemført en bestilling på plakatbarn.dk, vil du altid modtage en kvittering på e-mail. Inden din plakat trykkes vil du igen modtage en e-mail med plakaten til godkendelse.

Plakatbarn afsender senest 3 uger efter din bestilling.
Plakaterne sendes med Post (DAO365/Coolrunner eller bring).
Hvis adresseoplysningerne på ordren ikke er korrekte, påtager Plakatbarn sig ikke ansvar for forsendelsen eller evt. bortkomst af denne.
For at DAO365/Coolrunner/Bring kan levere korrekt, skal modtagers navn stå på postkassen som hører til den angivne adresse, og det er afsenders ansvar at kontrollere dette.Plakatbarn påtager sig ikke ansvar for forsinkelse fra DAO365/Coolrunne/Bring’s side.

SOCIALE MEDIER 

Jeg benytter mine tegninger og plakater i mit portfolio, på eksempelvis Instagram/Facebook eller på markeder. Det er derfor vigtigt at du gør mig opmærksom på hvis plakaten er en overraskelse og derfor skal hemmeligholdes til den er givet eller at den ikke skal indgå i portfolio af en anden grund. Dette skal ske senest ved plakatens godkendelse.

Jeg bruger aldrig dit fotografi på sociale medier uden aftale.

BETALING

Plakatbarn modtager betaling med Dankort, Visa, Mastercard og Mobile Pay. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.
Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms.
Plakatbarn bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

GAVEKORT

Gavekort er gyldig i 2 år fra bestillingsdato – Med hvert gavekort følger en unik kode, som skal bruges ved bestilling.  Gavekortet kan ikke ombyttes til kontanter. Eventuelt restbeløb af gavekort udbetales ikke, men kan bruges på andre bestillinger på plakatbarn.dk.

FORTRYDELSESRET

Der er ikke fortrydelsesret på portrætplakater, da det er et specialfremstillet og personligt produkt.  Hvis du er i tvivl om dit foto, så send det til kontakt@plaktbarn.dk, så får du vejledning.

REKLAMATION

Er din plakat eller din billedramme blevet beskadiget unden transport så send en e-mail til kontakt@plakatbarn.dk inden 14 dage.

FORTROLIGHEDSPOLITIK
Forretningen forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Forretningen vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Forretningen vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.


Plakatbarn

Cvr: 39776898

c/o Neel Hune, Tranevej 1,st
2400 København NV