Kvalitet og godt design

Det er vigtigt for os, at vores plakater både er lækre at se og føle på.

Plakaterne er tegnet i hånden med en digital pen på tablet. Det betyder, at bevægelse og følelse er det samme, som når man tegner med en analog pen. Vi er gået fra kuglepen til digitalt, da det viser sig at gøre processen bedre, fordi vi ikke længere mister detaljer ved indscanning af tegning, men bibeholder hele udtrykket. Således forbliver det så personligt og nærværende som muligt.

Minimalt miljøaftryk

Vi producerer kun på bestilling. Det betyder, at der ikke er noget spild i materialer.

Udover det gør vi, hvad vi kan, for at vælge de mest miljørigtige løsninger, så du med god samvittighed kan bestille din helt egen personlige plakat.

Emballage er FSC mærket og valg med omhu. 

Stærkt samarbejde

Kreativitet blomstrer bedst, når man arbejder sammen. Vi er et team på tre kreative kvinder på nuværende tidspunkt, men visionen er, at vi skal være flere på sigt. Vi har ansat den første tegner fra Beirut i Libanon.

Libanon er et land med et højt uddannelsesniveau – og modsat hvad mange lige ville tro, er Beirut en by med kreative finesse, der trækker tråde til både Parisisk og New Yorker baseret design. Kvaliteter vi på sigt gerne vil implementere og bruge aktivt i vores designudvikling af nye plakattyper indenfor vores stærke nordiske designprofil.

Vi håber på, med tiden at kunne etablere en tegnestue lokalt i Libanon, og dermed skabe arbejdspladser til flere.